Alergenai

Home/Alergenai
Alergenai 2018-04-23T06:29:20+03:00
  1. Glitimo turintys javai (kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai;
  2. Vėžiagyviai ir jų produktai;
  3. Kiaušiniai ir jų produktai;
  4. Žuvys ir jų produktai;
  5. Žemės riešutai ir jų produktai;
  6. Sojų pupelės ir jų produktai;
  7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę);
  8. Riešutai (migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai) bei jų produktai;
  9. Salierai ir jų produktai;
  10. Garstyčios ir jų produktai;
  11. Sezamo sėklos ir jų produktai;
  12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kai kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;
  13. Lubinai ir jų produktai;
  14. Moliuskai ir jų produktai.